agrofarma syry

Bryndzová nátierka s cibuľkou

Tipy na zdravé nátierky sú vždy vítané. Bryndzová nátierka patrí medzi najobľúbenejšie. Kvalitná slovenská ovčia bryndza je zárukou, že nátierka bude okrem dobrej chuti obsahovať aj nutričné látky prospešné zdraviu a jedinečnú prírodnú mikroflóru.

Postup prípravy

  1. Do misky vložíme bryndzu, maslo a časť kyslej smotany a nakrájanú cibuľku. Všetko spolu premiešame.
  2. Konzistenciu nátierky môžme meniť množstvom pridanej kyslej smotany. Ak chceme mať nátierku redšiu, pridáme viac smotany.
  3. Primiešame červenú papriku.
  4. Ozdobíme nasekanou pažítkou a jarnou cibuľkou, podávame s čerstvou rukolou, reďkovkou a inou sezónnou zeleninkou.

Za recept ďakujeme: vitamine.sk

Dobrú chuť!