Gazdovský polooštiepok neúdený

Parený, polotvrdý, nezrejúci, polotučný syr.

Vyrobený z poctivého kravského mlieka Bielych Karpát, špecifickou technológiou parenia syreniny, bez pridania chemických prísad a stabilizátorov. Má špecifický oválny tvar a charakteristickú vzorovú štruktúru povrchu. Má krásnu bielu farbu a jednoduchú, ale zároveň úžasnú, jemnú mliečnu chuť.

Je vhodný na prípravu jedál studenej i teplej kuchyne, na zapekanie, grilovanie, vyprážanie, ale aj ako dezert a samostatná pochutina k pivu a vínu.

ZLOŽENIE

pasterizované mlieko, jedlá soľ, syridlo, mliekarenská kultúra, sušina min. 48%, tuk v sušine min. 35%, soľ max. 2,5%

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE na 100 g

Energia 1334 kJ/ 321 kcal
Tuky23,3 g
z toho nasýtené mastné kyseliny15,5 g
Sacharidy2,3 g
z toho cukry <0,5 g
Bielkoviny25,5 g
Soľ1,8 g

HMOTNOSŤ

168 g

TRVANLIVOSŤ

30 dní

ALERGÉNY

Mlieko (vrátane laktózy)

SKLADOVANIE

Skladujte pri teplote od 2°C do 8°C